MAZZEL HUIZEN

MAZZEL HUIZEN Israƫlische Grillroom & Steakhouse

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1482 beoordelingen
6 mei 2021 om 14:24 Super snel en heerlijk warm. smaken als vanouds weer heel erg lekker en genoeg. Feedback: minpuntje de meestal wat slappe frites/aardappeltjes en bovenin zakje veel zout en kruiden terwijl onderin niets. Maar op naar de volgende keer!!
1 mei 2021 om 20:37 Eten was weer perfect! Bezorging duurde iets langer maar ja tis zaterdag dus was te verwachten.
29 apr 2021 om 20:14 Uitstekend weer,zoals altijd...
29 apr 2021 om 13:23 shoarma was kruimelig "vlees" shaslick hard en uitgedroogd Spare ribs vielen tegen
27 apr 2021 om 23:06 Koningsdag dus begrip, toch vervelend als je na plaatsen bestelling ziet dat je 89 minuten moet wachten. Eten was tijdens vervoer verschoven,dus sla warm en saus over andere bakjes. Eten zelf: Melanzane, lekker maar wel erg veel kaas. Shoarma mwah.
27 apr 2021 om 22:32 De vorige keer was het eten heerlijk. Nu had ik een ander menu en van het vlees was de helft zwart geroosterd aan de onderkant dat was erg jammer. Verder wel goed.
27 apr 2021 om 21:51 Heerlijk gegeten wachten meer dan waard
27 apr 2021 om 18:52 Altijd goed eten, netjes verpakt en warm. Echter valt het altijd op dat de eerste twee ribs meestal van een stuk betere kwaliteit zijn dan het overige vlees, die zijn vaak minder mals en taai. Jammer, vandaar geen 5 sterren.
25 apr 2021 om 11:01 Koud en ribs met een gigantische laag smerig smakend vet eromheen. Ik ga mijn heil in het vervolg ergens anders zoeken. Tabee
24 apr 2021 om 22:07 De halve kip was wat droog helaas, ook was er geen knoflook of rozemarijn op te vinden. Er zat een soort pasta saus overheen. Spareribs en kapsalon waren prima!
24 apr 2021 om 21:21 Zoals altijd heerlijk gegeten
23 apr 2021 om 7:57 This place is really good but the delivery is always 10-20 minutes late. Not a big deal, still give them 5 stars. Just order half an hour earlier than when you actually want to eat. The food is amazing, especially the ribs. We order from here bi-monthly.